Donnerstag, 15. Mai 2014

Banana Bread


nach einem Rezept von Denise Coleman, Great-Grandmother of Chris and Anna Lawson.


3/4  cup Margarine
2     cups sugar
2     eggs
3     cups all-purpose flour, sifted
1 1/2 teaspoon baking powder
1/2    teaspoon salt
1 1/2 teaspoon baking Soda
1 1/8 cup buttermilk
1/2    teaspoon vanilla extract
1 1/2 cups bananas, mashed
1       cup nuts, chopped


Cream Margarine, add sugar. Beat in eggs, one at time. Combine and sift dry ingredients, alternately add with buttermilk to creamed mixture. Add vanilla, bananas, and nuts, bake in 2 loaf pans at 350 ° for 1 hour.


Tja, ich wollt es unbedingt ausprobieren. Bananenbrot aus dem tiefsten Alabama.

Ich will es mal so sagen, riechen tut es richtig toll.

Eine große Form reicht, Backzeit geringfügig erhöht.

Übersetzung und Fotos folgen ...

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen